Selskapsmeny

Alternativ 1

RÅMARINERT FRØYALAKS

Ørretrogn, sjalottløk og wasabimajones

***

OKSEFILET

Bakte rotgrønnsaker og rødvinsaus

***

SJOKOLADEGANASJ PÅ MANDELBUNN

Hvit og mørk sjokolade, ristet mandelflarn og bærkompott

510,–

*

Alternativ 2

STEINSOPPSUPPE

Kveite og sprø serranoskinke

***

REINSDYRSPLOMME

Pastinakk, gulrot og einebærsjy

***

HVIT SJOKOLADE- OG BRINGEBÆRMOUSSE

Bringebærcoulis

510,–

*

Alternativ 3

KAMSKJELL

Sylta grønnsaker

***

KALV

Brokkoli, selleri og salviesjy

***

CREME BRULEÈ

Sorbet

510,–

*

Potetvalg til menyene: Bakt amadinepoteter, potetpurè og annapotet

*

Om noen ønsker fisk til hovedrett i stedet for kjøtt, kan vi tilby: 

KVEITE

Fennikel, gulrot, sesamfrø og brunet smør

*

Banksalens 4-retters anbefaling

Vi komponerer en 4-retters meny ut ifra månedens råvareutvalg, eller deres ønsker.

605,–

Ønsker dere å blande menyene kommer et tillegg på 20,– pr. pers. pr. rett som skiftes ut.

*


Tapasbuffet

Kaldt

Krydderstekt ytrefilet

Honningstekt kyllingfilet

Serranoskinke med manchego

Spansk spekepølse

Sashimi av laks

Marinerte reker

Lefse med kremost og røkt ørret

Lefse med kremost og spekeskinke

Tomatsalat

Potetomelett

Vegetarsalat

Oliven

Ostefylt paprika

Aioli Brød

Grissini

*

Varmt

Kyllingspyd

Blåskjell med hvitløk, chili og tomat

Bakt laksefilet

Saltbakte poteter

*

Søtt

Konfektkake

Vannbakkelse

Panna Cotta

Bærkompott

Banksalens epledessert

Ostefat

Kuvertpris: 505,–

*

Kortreist buffet

Kald mat

Laksetartar av Frøyalaks, med pepperrotrømme og ørretrogn

Bakt laks fra Frøya

Flaket torsk fra Trøndelag

Kamskjell fra Frøya

Krabbe naturell fra Hitramat

Rosastekt hjort fra Røros

Urtestekt lammefilet fra Trollheimen

Santa Kristina spekepølse

Lokale oster fra Trøndelag

Rømme og smør fra Røros Meieriet

*

Varm mat

Nydampet blåskjell fra Fosen

Ovnsbakt laksefilet fra Frøya

Honningmarinert kylling fra Ytterøya

Småpotet fra Trøndelag

*

Tilbehør

Salater av friske grønnsaker fra Frosta

Røros flatbrød, hjemmebakt brød og rørossmør

Rørosrømme, egg fra Galåvolden Gård, majoneser med smak og dressinger

*

Dessert

Frisk fruktsalat av trønderske frukter og bær

Tilslørte bondepiker

Vanilje fløterand

Kvæfjordkake

Kuvertpris: 615,–

*


Julebordbuffet

Kalde retter

Ribberull, lammerull, kalkunbryst, roastbeef og skinke

Spekeskinke, fenalår og morrpølse

Kokt laks, røkt ørret, gravet laks, pepperlaks, silderetter, skalldyr, rakfisk og reker

Waldorfsalat, potetsalat, eggesalat, grønn salat, eggerøre, remulade, majones og dressing

Sylteagurk, rødbeter, flatbrød, rømme, brød og smør

*

Varme retter

Ribbe, medisterkaker, julepølser med rødkål og julesaus

Pinnekjøtt med rotmos og pinnekjøttsjy

Lutefisk med tradisjonelt tilbehør

 *

Desserter

Riskrem med bærsaus

Multekrem

Karamellpudding med krem og karamellsaus

Kransekake Brente mandler, konfekt og vannbakkelse

Sjokolademousse

Ostefat

Kuvertpris: 615,– 

 *

Vil du bestemme menyen til selskapet selv?

Ring oss på 73 58 55 20 eller send oss en e-post med din forespørsel