Personvern og cookies

SpareBank 1 SMN Kvartalet AS er det registrerte navnet for Banksalen Konferanse, selskap og Mat og selskapet er et 100% eid datterselskap av SpareBank 1 SMN.

Vår underleverandør på mat og drikke er Banken Restaurant AS som igjen er en del av Frati Gruppen.

SpareBank 1 SMN Kvartalet AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern

Nettstedet www.banksalen.no gir deg mulighet til å sende forespørsler og få oversikt over våre produkt/tjenester. Når du sender en henvendelse via vårt kontaktskjema mottar vi ditt navn og din e-post adresse sammen med henvendelsen.

Opplysningene lagres i kunderegisteret vårt og omfatter følgende: Navn på kontaktperson, adresse/fakturaadresse, e-postadresse (for ordrebekreftelse og dialog i forbindelse med tilbud og kjøp) og telefonnummer.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. SpareBank 1 SMN Kvartalet AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys samtykker du til at vi samler inn og bruker de personopplysningene du oppgir.

Vårt nettsted banksalen.no, e-post post@smnkonferanse.no og post@banksalen.no eies av SpareBank 1 SMN Kvartalet AS med org nr. 990 283 443, Søndregt. 4, 7011 Trondheim.

Dine data er trygge og brukes kun til det vi oppgir i denne erklæringen.

Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på post@smnkonferanse.no.